2014-11-18 15:20:23• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló november 24-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

A Harag György Színtársulat novemberi műsorterve


23-án, vasárnap 19:00 órakor - Koldusopera - bemutató - Ady Endre bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

24-én, hétfőn 10:00 órakor - Cseresznyevirág - bábelőadás - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - Kisterem

11:30 órakor - Cseresznyevirág - bábelőadás - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - Kisterem

29-én, szombaton 19:00 órakor - Koldusopera - Török István bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


November 21-től a Grand Mall Cinemában


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1): Miután az összeesküvők a 13-as körzetbe menekítették az ellenállás szimbólumává váló Katnisst, találkozik Coin elnökkel és barátaival. Katniss vonakodva bár, de az ellenállás élére áll, hogy megmentsék Peetát és végleg leszámoljanak az elnyomó Snow elnök rezsimjével.

Az éhezők viadala

Left Behind - A filmben Cage egy Boeing 747-es pilótáját alakítja, aki éppen London felé tart, amikor egyik pillanatról a másikra, minden figyelmeztetés nélkül eltűnik néhány utasa az ülésből. Hamarosan kiderült, hogy az esetük nem egyedi, és az egész világon pánik veszi kezdetét a szokatlan események következtében. A hátramaradottaknak úgy néz ki, magával az apokalipszissel kell szembenézniük…

Left behind

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

A Grand Mallban csütörtökön két teljes árú jegy mellé egy adag popcornt kapsz ajándékba! Minden hétfőn, ha egy teljes árú jegyet veszel, egy jegyet ajándékba kapsz.


Komolyzenei koncert


Csütörtökön, november 20-án 18.30 órától a Dinu Lipatti filharmóniában ünnepi koncertre kerül sor, amelyen a 75 éves hegedűművészt, Daniel Podlovschit ünnepli a zenekar. A koncerten a zenekart Stefan Novak karmester fogja vezényelni.

Koncert


A Nomanid Productions egy újabb sorozatot indít útjára "Multi-T0ne - Our town, our band" címmel. A koncert sorozat keretében szatmári zenészek, együttesek kerülnek bemutatásra. Az első koncert pénteken, november 21-én, 22 órakor lesz a MusiC`at Pubban, amikor az "ASH Band" és meghívottjuk, a nemrégiben alakult "The Hats" zenekar fog fellépni. A koncertek után after party vár a bulizni vágyókra DJ Jocóval. A belépés természetesen ingyenes, a szervezők mindenkit nagy szeretettel várnak!


Kiállítás


November 6-án, 16 órakor új képzőművészeti kiállítás nyílt a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában - ekkor Dragos Vasile (szobrok), Erli Maria Tünde (festmények), Lakatos Miklós (festmények) és Moldovan Cristina (festmények) alkotásait állították ki.

A Nomanid Productions szervezésében két kiállítás is zajlik. A szatmári fotósokat bemutató "Pho-T0ne" kiállítássorozat keretében Gönczy Tamás alkotásait tekinthetjük meg az Old Place Pubban November 26-ig.
A
z Art Cafféban a "GrapH-I-T0ne" sorozat keretében, Mitroi Tímea alkotásai vannak kiállítva, melynek témája "Apparently Innocent". A kiállítást Muhi Sándor, grafikus, rajztanár nyitotta meg. A megnyitón az ASH Band lépett fel, Unplugged változatban. Ez a kiállítás November 27-ig látogatható. A belépés mindkét kiállításra ingyenes!


II. Kolbásztérinbába


Kolbászkészítés, kézművesek vására és néptáncosok fellépése egy igazi disznóvágó-hangulatú rendezvényen a Grand Mallban. Részletek itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is remek buli lesz a Revelben! Szombaton irány a szatmári és környékbéli fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye, a Revel klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: